EXPRES MENU

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Dvě porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Jedna porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek. Dvě porce.

Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří. Dvě porce.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny.
Stránka 1 z 2 - 25 položek celkem