Expres Menu Boloňská omáčka s tempehem 600 g
Kód: GF/23Související produkty

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Složení
- rajčata sterilovaná (47 %) [rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová]
- tempeh natural (21 %) [ sojové boby, fermentační kultury]
- rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl)
- kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel)
- cibule, řepkový olej, sůl kamenná, cukr řepný,
- česnek, oregano, kmín, pepř.
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 290
- energetická hodnota kcal: 69
- tuky: 2,8 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
- sacharidy: 6,7 g
- z toho cukry: 4,8 g
- bílkoviny: 5,2 g
- vláknina: 3,0 g
- sůl: 1,2 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet osob: | 2 |
Výběr masa: | Bez masa |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 600 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 290 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 69 kcal / 100 g |

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Dvě porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.