Expres Menu Gulášovka 600 g
Kód: GF/83Související produkty

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Velmi odolný a lehký nerezový kotlík na vaření se skládací rukojetí. Objem 1,1 l.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Složení
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
- brambory
- hovězí maso přední
- cibule
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- řepkový olej
- česnek
- sůl kamenná
- mletá paprika, majoránka, kmín, pepř.
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 257
- energetická hodnota kcal: 61
- tuky: 2,7 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
- sacharidy: 6,1 g
- z toho cukry: 0,9 g
- bílkoviny: 3,9 g
- vláknina: 0,8 g
- sůl: 0,9 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 2 |
Výběr masa: | Hovězí |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 600 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 223,2 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 53 kcal / 100 g |

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří. Dvě porce.

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek. Dvě porce.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.