Expres Menu Gulášovka 600 g

Kód: GF/83
109 Kč 97 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Možnosti doručení

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.

Složení

  • hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
  • brambory
  • hovězí maso přední
  • cibule
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • řepkový olej
  • česnek
  • sůl kamenná
  • mletá paprika, majoránka, kmín, pepř.

100 g obsahuje

  • energetická hodnota kJ: 257
  • energetická hodnota kcal: 61
  • tuky: 2,7 g
  • nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
  • sacharidy: 6,1 g
  • z toho cukry: 0,9 g
  • bílkoviny: 3,9 g
  • vláknina: 0,8 g
  • sůl: 0,9 g

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Výběr masa: Hovězí
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 223,2 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 53 kcal / 100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola