Expres Menu Hummus s kořenovou zeleninou 120 g
Kód: GF/312Související produkty

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Pomazánku lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte ji skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
Složení
- kořenová zelenina (45 % – mrkev, celer, petržel)
- cizrna (20 %)
- voda
- olivový olej
- cibule
- pórek
- sezam
- česnek
- sůl
- římský kmín, bobkový list, pepř, nové koření, libeček
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 482
- energetická hodnota kcal: 115
- tuky: 11,3 g
- nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
- sacharidy: 1,7 g
- z toho cukry: 1,7 g
- bílkoviny: 2,5 g
- vláknina: 7,1 g
- sůl: 0,9 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | Neuvedeno |
Výběr masa: | Bez masa |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 120 g |
Trvanlivost: | až 36 měsíců |
Energie [kJ]: | 482 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 115 kcal / 100 g |

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek. Dvě porce.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Jedna porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.