Expres Menu Italská tomatová polévka 600 g
Kód: GF/85Související produkty

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.

Velmi odolný a lehký nerezový kotlík na vaření se skládací rukojetí. Objem 1,1 l.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Náš tip
Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Složení
- voda
- rajčata krájená (rajčata (60 %)
- rajčatová šťáva
- jedlá sůl
- regulátor kyselosti: kyselina citronová)
- rajčatový protlak (9 %) (voda, rajčatový protlak, sůl)
- rýže (11 %)
- olivový olej
- cibule
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- cukr
- sůl kamenná
- bazalka, libeček, pepř
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 171
- energetická hodnota kcal: 41
- tuky: 0,7 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
- sacharidy: 8,5 g
- z toho cukry: 5,5 g
- bílkoviny: 0,8 g
- vláknina: 0,6 g
- sůl: 0,7 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát polévku můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 2 |
Výběr masa: | Bez masa |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 600 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 217,6 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 51,8 kcal / 100 g |

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek. Dvě porce.

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Dvě porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.