Expres Menu Vepřové rizoto se zeleninou 400 g
Kód: GF/KM1010Související produkty

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Kompletní menu
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
- rýže parboiled (50 %)
- vepřové maso (30 %)
- lečo (15 %) (paprika, rajče, cibule)
- hrášek
- cibule
- olej řepkový
- sůl kamenná
- pepř.
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 796
- energetická hodnota kcal: 189
- tuky: 8,1 g
- nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
- sacharidy: 20,6 g
- z toho cukry: 0,4 g
- bílkoviny: 8,5 g
- vláknina: 0,6 g
- sůl: 0,8 g
Způsob přípravy
- Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat.
- Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty.
- Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
Skladování
- skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C
- otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin
- minimální trvanlivost do: viz obal
Doba spotřeby
- 2 roky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
EAN: | 8594043795594 |
Počet porcí: | 1 |
Výběr masa: | Vepřové |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 400 g |
Trvanlivost: | až 2 roky |
Energie [kJ]: | 796 kcal / 100 g |
Energie [kcal]: | 189 kcal / 100 g |
Položka byla vyprodána… |

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Dvě porce.

Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří. Dvě porce.

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.